Medlemsskab hos RHC

Medlemsskab hos Ringsted Hardball Club

Alle kan spille hos RHC på almindelige spilledage, det kræver ikke medlemskab.

Hvem kan blive medlem af RHC og hvad koster det?

Alle der er fyldt 16 år kan blive medlem, og det koster 300kr for et år (1/1-31/12). Hvis du melder dig ind midt på året betaler du kun for resten af året.

Hvad får du ud af at melde dig ind i RHC?

1: Du sparer penge på hvad du skal betale for at spille. På vores pt primære bane betaler medlemmer 50kr og ikke-medlemmer betaler 75kr for en spilledag.

2: Du bliver inviteret til særlige 'RHC-only'-spilledage, hvor vi måske afprøver nye baner eller spiltyper, og foreningen af og til giver frokost.

3: Du får mulighed for at påvirke hvad RHC skal gøre fremover, ved at bruge din stemme til generalforsamlingen eller starte debatter i foreningen.

4: Du bliver tilmeldt vores mailliste og får de emails som bestyrelsen udsender, så du kan følge med i hvad der sker af nye ting i RHC.

5: Du kan glæde dig over at du er med til at forme Danmarks ældste hardballforening, og støtte RHCs indsats for at hjælpe nye foreninger og samarbejde med dem.

Sådan melder du dig ind i RHC:

1: Du kontakter et bestyrelsesmedlem,og siger at du gerne vil meldes ind. Det kan du gøre enten på en spilledag eller ved at skrive til vores kasserer på emailadressen på boye@besked.com.

2: Så går du ind under vores download sektion og downloader 'indmelding i RHC' dokumentet', udfylder det enten på computer eller i hånden, skriver det under og sender det med posten til mig. Såfremt du er under 18 år, skal du ligeledes huske at medsende dokumentet 'forældre tilladelse' dette er også tilgængeligt i download sektionen.

3: Så venter du, mens bestyrelsen snakker sammen på næste møde og godkender eller afviser dig.

RHC har endnu ikke afvist en ansøgning i de 11 år vi har eksisteret, men hvis bestyrelsen mener at du ikke vil passe ind i RHC pga holdning til sikkerhed, attitude overfor medspillere ell. lign, bliver du afvist.

Når bestyrelsen har truffet afgørelse får du besked med det samme.

4: Hvis du er blevet godkendt får du besked på at indbetale kontingent for resten af året hurtigst muligt, og når RHC modtager indbetalingen er du officielt medlem og får dit medlemskort.